Cezara Bolocan - Reprezentant oficial al companiei TEOXANE

Cezara Bolocan

Cezara Bolocan

«Oriunde te indrepți indifferent de vreme, adu cu tine întotdeauna strălucirea propriului tău soare» (A.D’Angelo)

Punctele forte în lucru: Sunt binecuvantată de Dumnezeu prin frumoasa mea profesie de medic, în care ma regăsesc zi de zi. Profesia ce mă face mereu să fiu în cercetare, informare și evoluție intelectuală. Este o satisfacție enormă pentru mine când pacientul este mulțumit și fericit. Este însă și o Adevărata  provocare când după cuparea unei maladii dermatologice redăm și un strop de frumusețe: prin lipsa ridurilor, buze voluptoase și Ochi senini, lipsiți de cearcăne.

Produsul preferat Teoxane: Pentru mine preparatul Teoxane Redencity II este un lider mondial în redarea frumuseții ochilor, un aliat de nădejde cu minime effecte adverse. Iar rezultatul excellent si zâmbetul pacientului este cea mai mare victorie pentru mine in calitate de medic.

Înafară de lucru: Fericirea mea nu ar fi completa Fără frumoasa mea familie, o mamă ce prezintă un exemplu de tenacitate și înțelepciune, soțul care îmi oferă sprijin și forța zi de zi, copiii mei ce sunt cel mai divin și frumos dar de la Dumnezeu. Sunt izvorul meu de bucurie și Fericire în viata.

Hobby: Iar a cele puține clipe de singurătate, când reusesc sa îmi croiesc timp liber, mă rătăcesc în Lumea cărților, cititul fiind mereu pentru mine un refugiu și o delectare. Altă pasiune mostenită este de la străbunica mea, broderia. O Arta migăloasă, cu efort și dăruire, dar cu un rezultat ce incintă privirea și umple de satisfacție sufletul.

Sfat pentru pacienți: Da….sunt ferm convinsă, atunci când iubești ceea ce faci, oamenii ce te  înconjoară, dăruirea fiind sinceră și necondiționată aduce cele mai bogate roade, iar zambetul pacientului și magicul cuvant „Mulțumesc Doctore” este trofeul suprem!

Contacte:
Clinica Sancos
Bd. Moscova 16
+373 69397818