Rutine de frumusețe - Reprezentant oficial al companiei TEOXANE

Îngrijirea zilnică

Un ten radiant, perfect, începe cu rutina zilnică de frumusețe potrivită, adaptată necesităților tale specifice. Combinarea unui regim bun de îngrijire al pielii cu un stil de viață sănătos este o modalitate excelentă de a încetini urmele îmbătrânirii.

Îngrijirea zilnică

Deși rutina ta de îngrijire a pielii de dimineață va depinde, de obicei, de tipul de piele, trebuie să urmați anumiți pași pentru a-ți pregăti pielea să facă față provocărilor din timpul zilei.

Îngrijirea de noapte

Rutina ta de îngrijire a pielii pe timp de noapte ar trebui să se concentreze pe curățare și hrănire pentru a-ți ajuta pielea să se repare. Aceasta este o parte vitală din orice rutină de frumusețe pentru a transforma pielea bună în una minunată.

Înainte și după o procedură estetică

Pentru a-ți pregăti pielea pentru o procedură estetică și a ajuta la reducerea disconfortului, produsele noastre inovatoare completează regimurile de tratament înainte și după procedură.

Îngrijirea Suplimentară

Pentru un ten frumos și o piele radiantă, produsele noastre cosmeceutice complementare și eficiente pentru îngrijirea pielii sunt create pentru a îmbunătăți rutina zilnică de frumusețe.