Evenimente - Reprezentant oficial al companiei TEOXANE

Evenimente

Teoxane Academy Moldova: Lansarea Tehnici MLT 3.1 cu Dr. Malgorzata Kocot

În 25 noiembrie Teoxane Academy Moldova a găzduit un training condus de Trainerul Internațional și Lider de Opinie – Dr. Magozata Kocot. Programul a inclus Abordarea Teoxane la treimea medie, inferioară și zona periorbitală.

Teoxane Academy Moldova: Curs de bază în injectarea acidului hialuronic

Recent, în Școala de Cosmetologie Rofilena în parteneriat cu compania Teoxane a fost lansat un curs nou: Bazele Injectării Acidului Hialuronic. Cursul constă în obținerea compeneților teoretice și practice în injectarea acidului hialuronic în diferite zone ale feței.

Teoxane Academy Spania, Inovație în tehnici de injectare - MLT 3.1

În luna noiembrie, o grupă de doctori din Republica Moldova au vizitat Teoxane Academy în Spania, Valencia. Programul evenimentului a inclus prezentarea tehnicii și protocolului Teoxane – MLT 3.1 de către: Dr. Gisella Criollo și Dr. Paula Rosso.

Congresul de Medicină Estetică și Anti-îmbătrânire (AAAMC-2023)

Precursul TEOXANE a fost deschis pentru prima dată cu un modul exclusiv de disecție. A fost realizată o conexiune live bidirecțională de la filiala din Baku a Universității Sechenov la Cadaver. Clasele de master ale speakerilor internaționali au reușit să atragă interesul oaspeților vizitatori.

Teoxane Academy Train the Trainer: TEOCAMP Budapest 2023

Compania Teoxane a găzduit cu succes primul Teocamp la Budapesta. TEOCAMP – este un training marca TEOXANE pentru perfecționarea cunoștințelor teoretice si practice a trainerilor locali.

TEOXANE Academy Geneva,2023

În luna iunie TEOXANE Moldova a organizat o plecare pentru cosmetologi în Geneva. În aceste 2 zile, specialiștii au vizitat secția de producere a fillerelor Teosyal, au descoperit particularitățile biochimice a produselor și au avut parte de training cu KOL internațional Teoxane – Dr. Lee Walker.

TEOXANE CADAVRU CURS, Istanbul, 2023

Cunoașterea anatomiei – este esențială pentru un specialist care face injectări în zona feței. Din acest motiv compania Teoxane organizează de citeva ori pe an CADAVRU CURS cu scopul de a facilita înțelegerea noțiunilor complexe de anatomie, fiziologie, patologie și intervenții.

Teoxane Academy II Eastern European Congress - Expert 4U: Injection Show

Pe 13 mai 2023 a avut loc un eveniment important în lumea medicinii estetice în orașul Istanbul. Teoxane a găzduit cel de a II-a ediție

TEOSYAL® RHA

Pe 29 august 2019, în Chișinău a fost organizat un eveniment dedicat liniilor pe baza de acid hialuronic Teosyal, RHA și Teoxane Cosmeceuticals.

Lansarea RHA Kiss

Pe data de 21 ianuarie 2019 s-a lansat pe piața Republicii Moldova produsulpe baza de acid hialuronic RHA KISS cu hashtagul #oneinabillion.

Teoxane Expert Day în Moldova

Primul eveniment de talie internațională – Teoxane Expert Day a fost organizat de compania ROFILENA pe 7 septembrie 2016. Medicii au fost invitați să afle despre cele mai noi inovații și tehnici de la cei mai renumiți specialiști a medicinii estetice: Wolfgand Redka Svoboda și Stefan Lipp.

Lumea Colorată a Frumuseții