Preocuparile pielii - Reprezentant oficial al companiei TEOXANE

Preocupările pielii

Gama noastră de produse cosmeceutice a fost creată pentru a aborda în mod specific indicațiile cheie ale pielii și pentru a forma un regim complet de îngrijire al pielii.

Pentru uz profesional

Gama noastră cosmeceutică profesională conține produse create pentru a fi utilizate ca parte a unei proceduri estetice, pentru a pregăti pielea, pentru a reduce disconfortul și timpul de calmare post-procedură.

Hidratarea tenului

Anumiți factori interni și de mediu pot modifica conținutul de apă al pielii, astfel făcând pielea să se simtă uscată, aspră și iritabilă. Hidratarea corectă este vitală pentru obținerea și menținerea unei pieli moi, suple și cu aspect sănătos.

Îmbătrânirea tenului

Îngrijirea pielii noastre odată cu vârsta este foarte importantă. Starea pielii se înrăutățește odată cu acumularea daunelor razelor UV cauzate de expunerea la soare, fumatul și modificările hormonale legate de vârstă.

PREOCUPĂRILE PIELII

Gama noastră de produse cosmeceutice a fost creată pentru a aborda în mod specific indicațiile cheie ale pielii și pentru a forma un regim complet de îngrijire al pielii.1

Profesional

Pentru uz profesional

Hidratarea tenului

Hidratarea tenului

Îmbătrânirea tenului

Îmbătrânirea tenului

Referințe
  1. TEOXANE Data on File. Skincare Revolution Brochure_600104-04

PROTOCOALE DE ÎNGRIJIRE ALE PIELII

Dull Complexion

Ten lipsit de strălucire