Cristina Nichiforciuc - Reprezentant oficial al companiei TEOXANE

Cristina Nichiforciuc

Cristina Nichiforciuc

«Ofer fiecărei zile șansa sa fie cea mai minunata zi din viața mea»

Profesia de medic am îndrăgit-o din copilărie, deoarece sunt născuta într-o familie de doctori, și m-am convins că a fost cea mai bună, frumoasă și nobilă alegere a mea. Sunt absolventă a USMF “N.Testemiteanu” și de 12 ani, cu multă responsabilitate și satisfacție activez la Clinica SANCOS în calitate de medic Dermatolog-cosmetolog.

Punctele forte în lucru: În activitatea zilnică întâlnesc pacienți cu diverse probleme estetice, prioritar pentru mine e sa păstrez particularitățile individuale a fiecăruia, iar tratamentele estetice efectuate să fie armonioase cu fața în ansamblu.

Produsul preferat Teoxane: O satisfacție deosebită primesc de la tratamentele injectabile efectuate in zona buzelor, optez mereu pentru un efect senzual, bine conturat, voluptos, uneori extrem de natural și categoric exagerat. Aceasta pot obține cu produsul Teosyal Kiss.

Înafară de lucru: Familia mea frumoasa este comoara mea cea mare. Fericirea deplină o simt in familie alături de soțul meu iubitor și doi copii minunați. Pentru mine nimic nu poate fi mai prețios, decît atuni, cînd după o zi de muncă revin acasă, unde găsesc dragostea, înțelegerea, respectul, suportul și multă caldura.

Hobby: Sportul deja cred ca face parte din viața mea, este singurul mod, prin care pot fi mai sănătoasă, mai ales in combinație cu o alimentație și alte obiceiuri sănătoase.

Călătoriile ocupa un loc aparte in sufletul meu. Sunt încantata sa vizitez locuri noi, să descoper culturi și tradiții noi. După fiecare călătorie revin cu mare drag acasă, cu multă energie pozitivă și dorința de a crea ceva frumos.

Sfat pentru pacienți: O îngrijire adecvată și cit mai mult zimbet poate întârzia efectele vizibile a îmbătrânirii. Aceasta va va ajuta nu doar sa fiți speciali, dar și sa atrageți persoane minunate.

Contacte:
Clinica Sancos
Bd. Moscova 16
+373 69367776