ÎNGRIJIREA PIELII - Reprezentant oficial al companiei TEOXANE

Îngrijirea pielii

Echilibrând codurile îngrijirii pielii premium cu rigurozitatea științei medicale, Teoxane Cosmeceuticals este o linie inovatoare de îngrijire a pielii perfect adaptată și complementară procedurilor estetice avansate.

TEOXANE Cosmeceuticals

De ce să alegi produsele noastre?

În ziua de azi, majoritatea dintre noi doresc să arate și să se simtă sănătoși și tineri cât mai mult posibil. Utilizarea produselor potrivite pentru piele este o parte cheie în realizarea acestui aspect. Dar cum găsim produsele potrivite optimizate pentru propriile necesități și afecțiuni ale pielii? Chiar și planificarea rutinei zilnice de frumusețe este o provocare. Aproape că trebuie să fii expert, știind care produse pot fi utilizate împreună, modul în care acestea ajută afecțiunilor specifice ale pielii și ordinea în care să le utilizezi. Laboratoarele TEOXANE sunt specializate în producerea și fabricarea fillerelor dermice pe bază de acid hialuronic. Fiind unul din lideri recunoscuți în medicina estetică, am extins acum avantajele acidului nostru hialuronic elastic și rezistent®, produs printr-un proces patentat, într-un regim complet de anti-îmbătrânire al pielii.1 Linia noastră cosmeceutică inovatoare de îngrijire a pielii este perfect adaptată și complementară procedurilor estetice avansate.

Preocupările pielii

Gama noastră de produse cosmeceutice a fost creată pentru a aborda în mod specific indicațiile cheie ale pielii și pentru a forma un regim complet de îngrijire al pielii.

Rutine de frumusețe

Un ten radiant, perfect, începe cu rutina zilnică de frumusețe potrivită, adaptată necesităților tale specifice. Combinarea unui regim bun de îngrijire al pielii cu un stil de viață sănătos este o modalitate excelentă de a încetini urmele îmbătrânirii.

ÎNGRIJIREA PIELII

Echilibrând codurile îngrijirii pielii premium cu rigurozitatea științei medicale, Teoxane Cosmeceuticals este o linie inovatoare de îngrijire a pielii perfect adaptată și complementară procedurilor estetice avansate.

TEOXANE Cosmeceuticals

De ce să alegi produsele noastre?

În ziua de azi, majoritatea dintre noi doresc să arate și să se simtă sănătoși și tineri cât mai mult posibil. Utilizarea produselor potrivite pentru piele este o parte cheie în realizarea acestui aspect. Dar cum găsim produsele potrivite optimizate pentru propriile necesități și afecțiuni ale pielii? Chiar și planificarea rutinei zilnice de frumusețe este o provocare. Aproape că trebuie să fii expert, știind care produse pot fi utilizate împreună, modul în care acestea ajută afecțiunilor specifice ale pielii și ordinea în care să le utilizezi.

Laboratoarele TEOXANE sunt specializate în producerea și fabricarea fillerelor dermice pe bază de acid hialuronic. Fiind unul din lideri recunoscuți în medicina estetică, am extins acum avantajele acidului nostru hialuronic elastic și rezistent®, produs printr-un proces patentat, într-un regim complet de anti-îmbătrânire al pielii.1

Linia noastră cosmeceutică inovatoare de îngrijire a pielii este perfect adaptată și complementară procedurilor estetice avansate.2-4

 

Preocupările pielii

Rutine de frumusețe

Referințe
  1. TEOXANE Patents WO 2010/0131175 and WO 2012/0077054
  2. Sundaram H, Mackiewicz N, Burton E, et al. Pilot Comparative Study of the Topical Action of a Novel, Crosslinked Resilient Hyaluronic Acid on Skin Hydration and Barrier Function in a Dynamic, Three-Dimensional Human Explant Model. J Drugs Dermatol. 2016 Apr;15(4):434-41.
  3. Wisniewski JD, Ellis DL, Lupo MP. Facial rejuvenation: combining cosmeceuticals with cosmetic procedures. Cutis. 2014 Sep;94(3):122-6.
  4. Use-test under dermatological control on 8 patients after Hyaluronic acid intradermally needle injections performed by an independent laboratory.